Eladó ingatlanok Budapesten

március 14, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Eladó lakások Budapesten: a Region Ingatlanközvetítő több, mint 10 éves tapasztalattal büszkélkedő munkatársai szívesen segítenek az érdeklődőknek. A cég ingyenes, teljes körű hiteltanácsadást és ügyintézést is kínál az ügyfeleinek, nem csak természetes személyeknek, hanem vállalkozásoknak is. Elhivatottságukat számtalan lezárt adásvétel és elégedett vásárló bizonyítja. a régi és új építésű ingatlanokon túlmenően a cég honlapján befektetésre alkalmas ingatlanok (üzlethelyiség, ipari park, stb.) is kereshetőek. A böngészést többféle szűrési opció segíti, például elhelyezkedés (kerület), méret, helyiségek száma vagy ár szerint lehet listázni a kínálatot, és magától értetődően használhatjuk a „hagyományos” keresőt is. A honlapon ezeken túlmenően több, ingatlanvétellel kapcsolatos tudnivalót is olvashatunk, mint például az adózási szabályok, vásárlásnál mire ügyeljünk, stb. A hírlevélre feliratkozva pedig az ügyfél folyamatos tájékoztatást kap a friss hirdetésekről, árváltozásokról.

Weboldal URL: http://www.region.hu

Duna house

január 28, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Jelenleg 112 Duna House ingatlaniroda működik országszerte. Közel 1100 kollégánkkal büszkén hangoztatjuk; a válság évei alatt, egy erősen csökkenő piacon nekünk, a Duna House hálózatnak sikerült egyedüliként folyamatos növekedést felmutatni! Ez időszak alatt ingatlan eladásban több mint 100 %-os, lakás célú hiteleknél pedig 250 % feletti piaci részesedés növekedést értünk el.
Hisszük, mindezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – legyen vásárlás, eladás, vagy hitelfelvétel – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében, így a nehéz válságos idők során, idok során, amikor ügyfeleink még jobban igényelték szolgáltatásainkat, képesek voltunk teljesíteni feladatunkat.

Weboldal URL: http://dh.hu

Ingatlan

június 29, 2011
Kategóriák: Ingatlan 

Ingatlan eladást tervez? Hirdessen Ön is az Ingatlanhorizont.hu oldalon, magánszemélyek részére a hirdetés térítésmentes, közvetítők részére különböző, kedvező előfizetési lehetőségeket biztosítunk. Új lakást, házat, telket vagy ipari ingatlant keres? Látogassa meg az Ingatlanhorizont.hu oldalt, ahol több ezer hirdetés között kereshet. Lehetőség nyílik hirdetésfigyelő beűllítására is, így ha elsőre nem is találja meg az áhított lakást, amely az Ön számára megfelel, ha később, egy Önnek megfelelő ingatlant töltenek fel rendszerünk automatikus értesítést küld Önnek. Az oldalon olvashat még több érdekes cikket és hírt ingatlan témakörben, valamint lehetőség van online értékbecslésre is. Az Ingatlanhorizonton megtalálhatóak a fontosabb közérdekű információk is, pl: fogalomtár, önkormányzatok, földhivatalok, fészekrakó program, stb… Ingatlanhorizont.hu a hatékony ingatlanportál.

Weboldal URL: http://www.ingatlanhorizont.hu

Üzlethelyiséget szeretne bérelni?

április 15, 2011
Kategóriák: Ingatlan 

Oldalunkon megtalálhatja azokat az üzlethelyiségeket, melyeket bárki bérbe vehet. Ha valaki rövid ideig szeretné az ingatlant kibérelni, akkor nálunk ez sem okoz problémát. Leírásaink pontosak és részletesek, emiatt sok fejfájástól kíméljük meg az érdeklődőket. Ha lehetőségünk nyílt rá, akkor a leírásokat kiegészítettük néhány fotóval és térképpel is. Reméljük, hogy ezen információk megosztásával sok embernek segíteni tudjuk a döntését. A részletekért és az ingatlanok megtekintéséért nézze meg oldalunkat.

Weboldal URL: http://www.uzlethelyiseg.hu/

Lakáshitel

március 14, 2011
Kategóriák: Hitel 

Hitel-igénylési gondjai vannak, és nem tudja kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant, mert nincs tisztában a törlesztő-részletekkel? Most jó honlapon érdeklődik, mert mi közel százezer ingatlant mutatunk be önnek, ami vételre, illetve eladásra vár! Nálunk a legkedvezőbb törlesztő-részleteket is megtekintheti, hitel-kalkulátorunk segítségével ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbbet. Pénzügyi partnereink ingyen mindig szívesen állnak a rendelkezésére!

Weboldal URL: http://lakashitel.ingatlan1.hu

Következő oldal »