Kötelező biztosítás kalkulátor

április 1, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

A kötelező biztosítás módozattal Magyarországon 15 biztosító társaság foglalkozik. A díjaik teljes mértékben eltérőek, így könnyedén előfordulhat, hogy ugyanarra a járműre akár 200-300%-os díj eltérés is tapasztalható. Az online kötelező biztosítás kalkulátor rendszereknek épp az az előnye, hogy általában több, vagy mindegyik ajánlatot átnézheti egy kalkulátorban, így biztos, hogy csak jó árú kötelezőt tud választani.

Weboldal URL: http://www.biztosbiztositas.hu/kotelezo-biztositas.html

Casco biztosítások

március 26, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Mindenképpen érdemes casco biztosítást kötni annak, aki gyakran jár határon túlra Casco biztosítás meglétekor ha káresemény történik, a biztosított autós csak az önrészt kell, hogy megfizesse. Az önrész casco szerződésben meghatározásra kerül, minél nagyobb, annál kevesebb a fizetendő casco díj. Ne induljon útnak a nélkül, hogy az autóra nincs casco biztosítás.

Weboldal URL: http://cascobiztositas.tutibiztositasok.hu

Felelősségbiztosítások A-tól Z-ig

március 21, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Speciális felelősségbiztosítási igény esetén kérjen személyre szabott felelősségbiztosítási díjajánlatot online! Nálunk bármilyen felelősségbiztosítást megtalál A-tól Z-ig, legyen az vállalati (munkáltatói, üzemeltetői), szakmai (könyvelői, orvosi), vagy személyes (ebtartói, épülettulajdonosi). A felelősségbiztosítás számos esetben jelentős terhet vehet le az Ön válláról, megkötésével a biztosító társaság átvállalja mindazon személyi sérülés és tárgyrongálási károk miatt fellépő kártérítési igény megfizetését, amit egyébként a saját költségére kellene megtéríteni. Látogasson el honlapunkra minél előbb!

Weboldal URL: http://biztositasfelelosseg.hu

Kötelező biztosítás kalkulátor

március 20, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Online biztosítási kalkulátorunk segítségével 14 kötelező biztosítás és 12 CASCO biztosító társaság személyre szabott kedvezményes ajánlatai közül választhat és kötheti meg biztosítási szerződését az interneten, új vagy használt autójára, 100%-os árgarancia mellett. Érvényes biztosítási ajánlatát akár pár perc alatt megkaphatja tőlünk, miközben cégünk az összes adminisztrációs feladatot elvégezi Ön helyett. A kalkulátor az összes biztosító ajánlatát a díjak szerint sorba rendezi feltüntetve biztosítók szolgáltatásait és rangsorolását, ami alapján gyorsan és kényelmesen eldöntheti, hogy melyik a legkedvezőbb, legolcsóbb kötelező biztosítási szerződés az Ön számára.

Weboldal URL: http://biztositaskotelezo.hu

Egyszerű síbiztosítás kötés

március 8, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Ha azt szeretnénk, hogy minden rendben legyen a síelés alatt akkor nem elég csak, hogy óvatosak vagyunk és vigyázunk magunkra, mert a síbiztosítás kötés is elengedhetetlen. Látnunk kell, hogy milyen sok veszély leselkedik ránk és egyszerűen lehetetlen mindent kikerülni. A síbiztosítás kötés egyszerű és nem is kerül sokba, tehát nagy butaság és felelőtlenség kihagyni akár egy alkalommal is.

Weboldal URL: http://www.utasbiztositasdij.hu/

Következő oldal »