Szabályzat

Ahhoz hogy linket tudj elhelyezni az oldalon nem szükséges regisztrálnod. Egyszerűen töltsd ki a LINKAJÁNLÁS formulát és küld el nekünk. Azonban a megjelenéshez ez még NEM ELÉG! Olyan ajánlást kell beküldened, amely megfelel az elvárásainknak! Nem kérünk tőled lehetetlent, próbálj meg olyan leiírást adni az ajánlott oldalról, amely megfelel a munkád (weboldalad) minőségének is!

Nem fogadunk el olyan ajánlást, amely:

1. Warez (zene, program, film letöltő oldal), hacker, cracker, sör vagy tömény szeszes italok, kábítószerek, cigaretta, gyógyszerek, erőszakos, fajgyűlölő, uszító fegyverekkel vagy lőszerrel foglalkozó weboldal.

2. Törvénybe ütköző, törvénybe ütköző tevékenységet támogat, vagy sérti mások törvényes jogait.

3. Nincs kellőképpen kidolgozva, a téma még feltöltés alatt áll.

Fontos kritériumok az ajánlás szerkesztésével kapcsolatban:

1. Azonnali elutasításra kerül a csupa nagybetűvel szedett ajánlás. Csak ott használj nagybetűt a szövegben, ahol ez helyesírásilag indokolt.

2. A leírás minimális hossza 5 kerek mondat kell legyen.

3. Minden linkhez maximum 5 címke és 1 kategória (töbet nem is tudsz kiválasztani) engedélyezett.

4. Egy domain csak egyszer szerepelhet a linktárban! Ez vonatkozik a deeplink ajánlásokra, tehát ne küld be ugyanazon domain több aloldalát, mert az összes beküldésed törlésre kerül.

5. Csak magyar nyelvű oldalt küldj be!

6. Az Adsense/affilate hirdetésekre optimalizált, értékes tartalommal amúgy nem rendelkező oldalakat, csak különleges esetekben fogadunk el!

Ami engedélyezett a linkajánlás során:

1. Deeplink ajánlás engedélyezett.

2. Linkkatalógusokat elfogadunk, de ez esetben kötelező a viszontlink!

Megjegyzés:
Az oldal szerkesztője fenntartja magának a jogot, hogy a link, illetve a leírás szövegét megváltoztassa, illetve az oldal szerkezetének legjobban megfelelő kategóriába helyezze az ajánlott linket!

Az oldal szerkesztője nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon mások által elhelyezett linkekért, az ajánlásokban szereplő weboldalak tartalmáért, azokat kizárólag publikálja az interneten.

A beküldött ajánlásokat minden esetben átnézik szerkesztőink, és amennyiben megfelel az ajánlási feltételeknek publikáljuk a tartalmat. A megnövekedett beküldött ajánlások függvényében a publikálási idő 1-2 hét alatt történik meg.

A portálon futó szövegfelismerő rendszer automatikusan elhelyezhet linkeket a beküldött ajánlásokba bizonyos szavakra, szóösszetételekre. Ezen addicionális linkek nincsenek hatással az általatok megírt és beküldött szövegekre és nem csökkentik a linkajánlásaitok SEO értékét. A megjelenő belső linkeket kizárólag a portálmotor helyezi el az ajánlásokba, azokat kézzel nem szerkesztjük, a szükséges helyesírási hibák időnkénti kijavításán felül. Kérjük, vegyétek ezt tudomásul és ezért ne írjatok nekünk.

Az oldalra történő Regisztrációval elismered, hogy elolvastad, és elfogadtad a linkajánlás feltételeit.