Zorigo Könyvelőiroda, Budapest

május 4, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadás nyújtását. Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, folyamatos jogszabálykövetésre, modern informatikai háttérre és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt, a könyvelés minden területén. Könyvelőirodánk vállalja vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálását, továbbá könyvvizsgálatot átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során.

Weboldal URL: http://www.zorigo.hu

Székhelyszolgáltatás

március 17, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Segítünk mindenféle adminisztrációban, teljes körű könyvelésben, adó- és gazdasági tanácsadásban. Ezenfelül a szolgáltatásainkat ajánljuk mindazoknak, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel központi irodát fenntartani, azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak, vállalkozóknak, akik vállalkozásuk ügymenetére, építésére koncentrálnak. Tartsa fenn cégét iroda bérlés vagy vásárlás nélkül. Időpont egyeztetéssel bérelhet tárgyalóhelységet, internetet és megegyezés alapján felvesszük üzeneteit is. Spórolja meg a személyzetet, adminisztrációt, a nyitva tartáshoz tartozó felesleges rezsit és idő ráfordítást. Esetleges költözéssel tartozó átjelentéseit is megspórolhatja, mert székhely bejelentését is vállaljuk.

Weboldal URL: http://szekhelyszolgalat.hu

Könyvelés, cégátvilágítás, üzleti terv

november 15, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Pályázathoz, hitelfelvételhez üzleti terv készítését, induló vállalkozások, kisvállalkozók, egyéni vállalkozók könyvelését, adóbevallását vállalkozóbarát áron vállaljuk Budapest és környéke területén. Szerződéssel, számlával, felelősségbiztosítással. A „vallalkozas-okosan.hu” egy kimondottan kis- és középvállalkozások számára indított oldal, és kifejezetten ebbe a szegmensbe tartozó cégek számára végzünk munkát üzleti tervezés, üzletviteli tanácsadás, pénzügyi átvilágítás, válságkezelés és könyvelés tárgyában.Ha Ön olyan vállalkozó, aki úgy érzi, nem tud és nem is akar ilyen „száraz” dolgokkal foglalkozni, de szüksége van egy korrekt üzleti partnerre, aki ezt helyette – vállalkozóbarát áron – elvégzi, akkor hívjon: +36202776230 vagy írjon: info@vallalkozas-okosan.hu www.vallalkozas-okosan.hu

Weboldal URL: http://www.vallalkozas-okosan.hu/uzleti_terv_keszitese

Könyvelés

október 26, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Könyvelési szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk megbízóinknak a helyi adminisztrációs munka kialakításában valamint megszervezésében.
Törekszünk arra, hogy az általunk könyvelt vállalkozások képviselői kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassanak. Vállalkozásunk több mint hetven társaságnak nyújt könyvelési szolgáltatást a legkülönbözőbb iparágakban az informatikától az ingatlan-beruházásokig. Megbízóinknak teljes körű képviseletet nyújtunk a hatóságok előtt, illetve partnerek vagyunk bármilyen adóhatósági vagy egyéb állami szervek felé történő állásfoglalások, revíziók, önrevíziók elkészítésében.

Weboldal URL: http://konyveles.benefit.hu/

KLUG-E Könyvelőiroda (Dunaújváros)

október 10, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Az elmúlt 22 év adózási, könyvelési, és számviteli tapasztalatokkal, megfelelően képzett szaktudással állunk vállalkozóink rendelkezésére Dunaújvárosban, és vonzáskörzetében. Alakuló, haladó, és induló cégeknek, egyéni vállalkozóknak igyekszünk a könyvelési munkáit ellátni. Célunk, hogy ügyfeleink részére korrekt számviteli szolgáltatást nyújtsunk. Ha Ön vállalkozó, vagy cégvezető, akkor tudja, hogy manapság, a naponta változó jogszabályok útvesztőjében nem könnyű eligazodni. Ezért irodánkban olyan szoftverekkel dolgozunk, melyek biztosítják a frissített adatfeldolgozást, képesek az előírásoknak megfelelő nyomtatványok, bevallások elkészítésére.

Weboldal URL: http://www.kluge-konyveloiroda.hu

Következő oldal »