Megfigyelőrendszerek/kamerarendszerek

május 16, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Az őrszem digitális megfigyelőrendszerrel mindig egy lépéssel a betörők előtt jár majd! Kamerás megfigyelő rendszerek telepítése és karbantartása kedvező áron! Monsignore Security – Biztonságtechnika felsőfokon!

Weboldal URL: http://monsignore.hu/biztonsagtechnika/orszem-kameras-megfigyelo-rendszer/

masszázsmedence, úszómedence, jakuzzi | Hydropool

május 8, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Mindegy, hogy a házon belül vagy a kertben helyezi el, a Hydropool öntisztító masszázsmedence gondtalan fürdőzést garantál! A Hydropool masszázsmedencék által nyújtott kényelem és hidroterápia felülmúlja elvárásait! A Hydropool Öntisztító Masszázsmedencék üzemeltetése kevesebb energiával és költséggel jár, így több idő marad a relaxálásra. Alakítsa ki otthona saját oázisát!

Weboldal URL: http://hydropool.hu/

Rock Napja

május 4, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Már ezerféle dolognak van napja és ünnepe, de a Rockzenének nincs. Azért hoztuk létre a Rock Napja kezdeményezést, hogy ezen változtassunk.

A Rock Napja nem csak egy koncert vagy egy fesztivál hanem egy ünnepnap. Összefogás a rockerek és rockzenét szeretők között, hogy végre méltó ünnepnapja lehessen a rockzenének is.

De ez csak veled, csak veletek sikerülhet!

Rengetegen vagyunk akik ezt a stílust szeretjük, sokunk életformájára és gondolkodására van hatással. Mutassuk meg, hogy mennyien vagyunk, mutassuk meg, hogy a Rock is megérdemel egy ünnepnapot!

Neked nincs más dolgod mint, hogy június 16-án ünnepeld te is a Rock zenét.

Szóljon aznap a Rock a suliban, a munkahelyeken, kérjétek a rádiókban, beszéljetek róla és éjjel menjetek el egy jó ki Rock koncertre, vagy Rock buliba. Rajtad is áll, hogy lesz-e ünnepe ennek a stílusnak mert akkor válik egy nap ünnepnappá, hogy ha azok akikről szól, akikhez szól megtartják. Rock Napja akkor lesz ha a rockerek megünneplik.

Weboldal URL: http://rocknapja.hu

Zorigo Könyvelőiroda, Budapest

május 4, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadás nyújtását. Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, folyamatos jogszabálykövetésre, modern informatikai háttérre és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt, a könyvelés minden területén. Könyvelőirodánk vállalja vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálását, továbbá könyvvizsgálatot átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során.

Weboldal URL: http://www.zorigo.hu

Oxigén Hotel

április 21, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Eger közelében, egyedülálló természeti környezetben várjuk kedves vendégeinket. Akik nálunk szállnak meg, részei lehetnek eger és környéke programturizmusának. Noszvaj látnivalóit is megtekinthetik pihenésük alatt. Legyen aktív a pihenése. Válassza az Oxigén Hotelt. Kiváló megközelítés, mégis távol a város zajától.

Weboldal URL: http://oxigenhotel.hu/eger_noszvaj.html

Következő oldal »