Keresőmarketing szakértőktől

április 23, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

A HD Marketing vállalkozás immár több éves tapasztalattal rendelkezik keresőmarketing területén. Számunkra az egyik legfontosabb szempont az ügyfél elégedettsége.

A rendszeres kapcsolattartás és egyeztetés eredményeként mindig nagyon jó eredményekkel zárjuk az aktuális havi időszakokat.

Azért dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen!

Keresőmarketingen belül még keresőoptimalizálással és fizetett hirdetések készítésével és kezelésével is foglalkozunk. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken. Ne feledje a HD Marketing a megbízható keresőmarketing ügynökség!

Weboldal URL: http://hdmarketing.hu/

Hírlevél árak

április 22, 2012
Kategóriák: Internet 

Egy profi hírlevél elkészítése lehet nagyon drága is: megfelelő szövegírókkal szakszerű salesszöveget kell készíteni, ha pedig igényesek vagyunk a munkára, egy nyelvi lektorral is át kell nézetni a szöveget. Egy online marketinges segít a hírlevél kiküldési idejét, ideális tárgysorát és a megfelelő címzetteket kiválasztani. Egy grafikus, dizájner elkészíti az e-mail megjelenését, majd egy webprogramozó elkészíti a sablont. Ezután talán még a címekért vagy a kiküldésért is fizet.

Megéri mindez? Mi lenne, ha a levél szövegét és a sablont is a megfelelő tanácsadással és kitűnő nyelvhelyességben megkapná 9870 forintért? A Kreatív Hírlevélírás ezt kínálja.

Weboldal URL: http://hirlevel.kreativkontroll.hu

HD marketing tanácsadó Kft.

március 19, 2012
Kategóriák: Cégügyek 

Cégünk, a HD Agency kft szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek keresőmarketing területén. Számunkra a legfontosabb tényező az ügyfél elégedettsége. Mindig betartjuk a kiszabott határidőket és az előzetesen megbeszéltekhez tartjuk magunkat. Azért dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen! Keresőmarketingen belül még keresőoptimalizálással és fizetett hirdetések készítésével és kezelésével is foglalkozunk. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken.

Weboldal URL: http://hdmarketing.hu/Webanalitika/

Online marketing, keresőoptimalizálás – Webhirdetes.com

december 10, 2011
Kategóriák: Internet 

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink: weboldal és célpiac általános vizsgálata, kulcsszó és tartalom tervezés, forráskód tervezés, az optimalizált oldalak leprogramozása, linkmarketing. A keresőoptimalizálás a linkmarketing mellett azon online marketing módszerek egyike, mellyel (az optimalizálás költségét leszámítva) ingyen szerezhetünk látogatókat, így mindenképp megéri vele foglalkozni. Link marketing szolgáltatásaink egyrészt javítanak kezdőlapja és aloldalai találati helyezésén a keresőkben, másrészt a külső linkekről folyamatosan ingyenes látogatókra tehet szert! Egyéb szolgáltatásaink: Google Adwords kampány és Etarget kampány üzembe helyezése, weboldal szerkezet optimalizálás, hatékonyságnövelési tanácsadás, weboldal látogatottságát növelő szolgáltatások, valamint: versenytársak elemzése, Google Analytics webstatisztika üzembe helyezése.

Weboldal URL: http://webhirdetes.com/

Webgalamb – A hatékony hírlevélküldő szoftver

március 22, 2011
Kategóriák: Internet 

A hírlevél szoftver fontos módszere az online marketingnek. Nem csupán az a lényeg, hogy kiküldjük üzeneteinket a potenciális ügyfelekhez. Hírlevelezésünkkel egy jó partneri kapcsolatokat akarunk gyűjteni. Erre tökéletes megoldást nyújt a Webgalamb. A Webgalamb nem csak segít kialakítani ezt a kört, a felhalmozott információk sok fontos infokat bocsájt rendelkezésünkre. Ezeknek köszönhetően könnyedén tud előre elkészített hírlevél sorozatokat létrehozni. Ez teszi a programot egy nagyon jól funkcionáló internetes marketing programmá. A szoftver trial verziója megrendelhető a weboldalon! Nem kell szerződést aláírnia, csupán igényelje a próbaverziót, és mi akár ingyenesen fel is telepítjük Önnek. A szoftver használata a 30 napos próbaidőszakra ingyenes!

Weboldal URL: http://www.webgalamb.hu

Következő oldal »