Pool Star Europe Kft. – infraszauna

május 29, 2011
Kategóriák: Háztartás 

Vásároljon infraszaunát szakértőtől! Cégünk rendkívül széles választékkal rendelkezik, a vezető külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk. Forródrótunkon, egész héten, akár hétvégén is leadhatja rendelését! Sok más hasznos hatás mellett az infraszauna egyik legfontosabb élettani hatása a méregtelenítés. Kérdése merült fel? Látogassa meg weboldalunkat további információkért!

Weboldal URL: http://www.infraszaunaonline.com/

Infraszauna Online – infraszaunák

május 17, 2011
Kategóriák: Kereskedelem 

Széles infraszauna választékunk vezeto külföldi gyártók termékei. A gyártóink által kínált infraszaunák jelen vannak az egész világon az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Dél-Afrikában és az Európai Unióban. Az infraszaunák kiválasztásánál a minoségre és a kényelemre törekszünk.Minden gyártónknál külképviselettel rendelkezünk, így minden termékünket egyedi ellenőrzés után vehetjük át, melyek rendelkeznek az Európai Unió által meghatározott Európai Megfelelőség szabvánnyal (Conformité Européenne). Amennyiben szükséges, az általunk forgalmazott infraszaunák szervizelését és garancián túli javítását is közvetlenül vállalja cégünk, ez által kedves vásárlónk hosszútávon is biztonságban érezheti magát.

Weboldal URL: http://www.infraszaunaonline.hu/

Infraszauna – izzadjon a használatával!

március 6, 2011
Kategóriák: Egészség 

Az infraszauna használatával növeljük immunrendszerünk ellenálló-képességét, és szebbé is tehetjük bőrünket. Mindennapi használata is ajánlott, mert alacsony hőmérséklete (45-65 fok), csak kis mértékben veszi igénybe szervezetünket.

Az infraszauna hatásmechanizmusának lényege: az infravörös sugarak a bőr alatti szövetekben, mélyen behatolva fejtik ki hatásukat, és az energiájukat közvetlenül továbbítják a szervezetünkben lévő víznek, így a testünket felépítő szövetek felmelegednek. Testünk belülről kifelé melegszik fel. Izzadni kezdünk, melynek következtében a máj és a vese mérgezőanyag kiválasztó-képessége felgyorsul, szervezetünk méregtelenítése hatékonyabbá válik. Vérereink kitágulnak és oxigénnel dús vérrel látják el sejtjeinket. Testünk teljes mértékben regenerálódik, újjáéled, a bőr ráncai eltűnnek.

Az infraszauna segít megszüntetni a narancsbőrt (cellulitisz) is. Fontos tudnivaló, hogy a szauna nem azonnal fejti ki jótékony hatását, a kívánt eredmény eléréséhez rendszeresen kell szaunáznunk! Az infraszauna ajánlott még sportolóknak is, mert az izomzat merevségét csökkenti, segíti a bemelegítés folyamatát.

Ha fogyni szeretnénk, szintén javasolt a használata, mert a hőkezelés kalóriát éget el, hatékonyabban szabadulhatunk meg felesleges kilóinktól. Ilyenkor természetesen egy kalóriaszegény diétára is szükség van.

Egészségünk megőrzéséhez, már heti 2-3 alkalom is hozzájárulhat, ezáltal könnyebben megelőzhetjük a betegségeket, egészségesebbnek, frissebbnek érezhetjük magunkat. Lazítson Ön is minél többet infraszaunában, a legjobb eredmény elérése érdekében!

Weboldal URL: http://www.infraszauna.me/