Kazán Kereső webáruház – faelgázosító kazán

március 5, 2012
Kategóriák: Webshop 

Kazán kereső webshop ahol széles választékban vásárolhatók különböző faelgázosító kazánok. Ezek a típusú kazánok jóval hatékonyabbak az egyszerű kazánoknál. A faelgázosító kazán a füstben található anyagokat magas hőmérsékleten égeti el és hasznosítja. Az ilyen kazánoknak a hatásfoka 90 százalék felett van. A Kazán kereső webshopban különböző teljesítményű fabrikett elgázosító és faelgázosító kazánok vásárolhatóak. Látogassanak el áruházunkba és tekintsék meg kazán kínálatunkat!

Weboldal URL: http://www.kazankereso.hu/faelgazosito-kazan

Kazán

december 1, 2011
Kategóriák: Webshop 

Itt van a fűtési szezon, és Önnek még kazánra, vagy gázkazánra van szüksége? A Kazán-radiátor Webáruház már holnap az otthonába viszi! Kazánok, gázkazánok, radiátorok, törölközőszárító radiátorok, konvektorok, vízmelegítők gazdag választékával várjuk! Kedvező áraink, 15 éves tapasztalatunk és szakképzett munkatársaink a legmegfelelőbb választássá teszik online áruházunkat. Keressen fel, kérje árajánlatunkat, vagy segítséget választásához, készséggel várjuk jelentkezését!

Weboldal URL: http://www.kazan-radiator.hu/

Energiatakarékosság

július 18, 2011
Kategóriák: Otthon 

Hasznos információk a fűtési rendszerekről és a kondenzációs kazántechnikáról.
A gazdaságos és komfortos fűtés érdekében számos tényezőt figyelembe kell venni, hogy a lehető legjobb hatásfokú fűtési rendszer kerüljön kialakítása. A túlzott energiafogyasztás legfőbb okai a teljesség igénye nélkül: a nem megfelelő hőszigetelésű épület, a rossz minőségű kazán, a túl magas belső hőmérséklet, a rossz szabályzás, a helytelen méretezés.

Weboldal URL: http://www.kazan.hu/hasznos-informaciok/

Kazán

július 1, 2011
Kategóriák: Otthon 

A holland kutatás-fejlesztési részleg a legmodernebb technológiát állítja a mindennapok szolgálatába,s ezzel nemcsak növeli a kényelmet hanem energiamegtakarítást is lehetővé tesz.

Weboldal URL: http://www.kazan.hu/