Lakáshitel, Építési hitel, Lakás felújítási hitel

február 19, 2012
Kategóriák: Hitelügyintézés 

A lakashitelnet.hu csapatáról kijelenthető, hogy több éves hitelezési múlttal rendelkező számos, a hitelpiacot érintő változást megélt szakemberekből áll. Ezen sok éves tapasztalat alapján elmondható, hogy a lakáshitel nem pusztán tőke és kamat, hanem döntések sokasága. A lakashitelNet.hu a hitelfelvételéhez irányt mutat és stratégiát állít fel. Megmutatja Önnek 14 bank által kínált lehetőségeket és kiválasztja azt a 4 ajánlatot, amely a leginkább a hitelügylethez illeszthető, vagyis személyre szabott megoldás.
A folyamat egyszerű, mert munkatársaink a lakáshitel folyamatát az első lépésektől, az utolsó pillanatokig kísérik, így Ön sosem lesz egyedül az épp felmerülő problémájával. Arra törekszünk, hogy a lakáshitel ügyintézés megbízható, egyszerű és személyre szabott együttműködés legyen, melyben ügyfeleinket partnerként tisztelhetjük.

Weboldal URL: http://www.lakashitelnet.hu

Lakáshitel

március 14, 2011
Kategóriák: Hitel 

Hitel-igénylési gondjai vannak, és nem tudja kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant, mert nincs tisztában a törlesztő-részletekkel? Most jó honlapon érdeklődik, mert mi közel százezer ingatlant mutatunk be önnek, ami vételre, illetve eladásra vár! Nálunk a legkedvezőbb törlesztő-részleteket is megtekintheti, hitel-kalkulátorunk segítségével ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbbet. Pénzügyi partnereink ingyen mindig szívesen állnak a rendelkezésére!

Weboldal URL: http://lakashitel.ingatlan1.hu