Napkollektor, napelem árak

május 28, 2012
Kategóriák: Otthon 

Érdemes a napelemek kiválasztásánál figyelembe venni az alapvető igényeinket és mérlegelni mire van szükségünk. Napjainkban egyre nagyobb teret kap a megújuló energiaforrások elterjedése. Azonban a napelem és a napkollektor még mindig kuriózumnak számít hazánkban annak ellenére, hogy már számos pályázatot is kiírtak rá. Honlapunkon napelem és napkollektor rendszerekről, a hozzájuk kapcsolódó pályázatokról, támogatásokról, árakról olvashat és gyűjthet információt. Így ha Önt is érdekli ez a fajta energiafelhasználás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, látogasson el weboldalunkra minél előbb.

Weboldal URL: http://napelem.biz

Napelem rendszerek

március 11, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Mindenki kényelmesen szeretne élni, kihasználni korunk lehetőségeit. Azonban ennek komoly anyagi vonzatai vannak, amit jó lenne kihagyni.
Ajánlok egy olyan megoldást, mely mindkét lehetőséget kihasználja. Ha napelem rendszer termeli számunkra az áramot, akkor nincs fizetendő villanyszámla, hiszen magunknak termeljük saját energiánkat, emellett mindent használhatunk, mert van energiánk, annyi, amennyit szeretnénk. Ennek a rendszernek a méretezését és telepítését elintézzük, Ön csak az alap adatokat kell, hogy megadja számunkra.

Weboldal URL: http://www.solarside.hu/