Napkollektor, napelem árak

május 28, 2012
Kategóriák: Otthon 

Érdemes a napelemek kiválasztásánál figyelembe venni az alapvető igényeinket és mérlegelni mire van szükségünk. Napjainkban egyre nagyobb teret kap a megújuló energiaforrások elterjedése. Azonban a napelem és a napkollektor még mindig kuriózumnak számít hazánkban annak ellenére, hogy már számos pályázatot is kiírtak rá. Honlapunkon napelem és napkollektor rendszerekről, a hozzájuk kapcsolódó pályázatokról, támogatásokról, árakról olvashat és gyűjthet információt. Így ha Önt is érdekli ez a fajta energiafelhasználás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, látogasson el weboldalunkra minél előbb.

Weboldal URL: http://napelem.biz

napkollektor

április 18, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Napkollektor, szolár rendszerek? Akkor Solar Trade!
Honlapunkon tájékozódhat többek között napkollektoraink típusairól és azok működéséről, szolár rendszerelemekről, valamint napelem telepítési feltételekről.
Látogasson el honlapunkra lépjen kapcsolatba velünk, tegye fel kérdését.
Szakembereink készségesen állnak rendelkezésükre!

Weboldal URL: http://www.solartrade.hu

napkollektorok.eu

október 28, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Mindenki energiatakarékos fűtésről álmodik. Bebizonyíthatjuk önnek, hogy ez nem csak álom. Cégünk olyan szakmai gyakorlattal rendelkezik, mely a megújuló energiák gazdaságosságával ötvözve minőséget garantál bombaáron. Napkollektorokkal, napelemekkel valamint szélgenerátorokkal kívánjuk forradalmasítani az itthoni energiaellátást.

Weboldal URL: http://napkollektorok.eu

Napkollektor

május 23, 2011
Kategóriák: Otthon 

A Remeha-De Dietrich szolár rendszerek nagyteljesítményű napkollektorokból és zománcozott csőkígyóval ellátott, alacsony hőveszteséget biztosító, fix palástszigetelésű szolárbojlerből állnak.

Weboldal URL: http://www.kazan.hu/termekeink/szolar-rendszerek/

Napkollektor – Grünpower

március 17, 2011
Kategóriák: Építőanyag 

A melegvíz a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel – kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. 

Weboldal URL: http://www.grunpower.hu/