Weblap készítés és webáruház készítés átverés nélkül!

május 18, 2012
Kategóriák: Weboldal készítés 

A Horizon Webstúdió az ideális megoldás! Weblap készítés? Webáruház készítés? Ebben profik vagyunk! Többszáz referenciánk bizonyítja, hogy keresőbarát weboldalainkat és webáruházainkat minden ügyfelünk elégedetten használja. Akciós áraink pedig gondoskodnak róla, hogy Ön is elégedett legyen!

Weboldal URL: http://horizonline.hu

Vannak weblapok, amelyek semmit sem érnek.

március 6, 2012
Kategóriák: Weboldal készítés 

Az Ön weblapja csak kiveszi zsebéből a pénzt? Elege van weblapjából, ami csak az idejét és a pénztárcáját apasztja? Bosszantja, hogy konkurensei elviszik Ön elől a megrendeléseket? Mitől más az a weblap, ami milliókat érő bevételt hoz? Tudta azt, hogy egy jól elkészített weblap nem viszi a pénzt, hanem termeli és megsokszorozza azt.? Sokan azt gondolják, hogy a web design-nak semmi jelentősége nincs, mert úgyis csak az ott található információk számítanak. Ha tudnák az így gondolkodók, hogy 100 esetleges megrendelőből 99 emiatt, – persze nem tudatosan, de mégis a konkurenciát választja. A web design- nak is, mint minden egyéb marketing eszköznek, külön pszichológiája van. Ezért, minden általunk készített weblapot, az emberekre gyakorolt hatásuk alapján készítünk el. Mik ezek a hatások? A weblap színe a formavilága. A megfelelő, minőségi fotók és a szöveges tartalom web ergonómiai elhelyezése.

Weboldal URL: http://www.weblapkeszites1.hu

weblap készítés

december 14, 2011
Kategóriák: Weboldal készítés 

A weboldal a vállalkozás kirakata a nagyvilág felé. Igen a teljes világ
látja ezt a virtuális kirakatot, hiszen erről szól az Internet. És ahogy a valós kirakatot sem rendezheti be hányaveti módon egy magára valamit is adó cég, úgy a virtuális kirakatnak is megfelelően igényesnek, és céltudatosnak kell lennie. Mivel a virtuális térben hozzánk látogató (később talán ügyfél) innen merít először információt rólam, és ez alapján formál véleményt, fontos, hogy weboldal pontosan tükrözze azt, hogy ki vagyok én és miben tudok a segítségére lenni a látogatómnak. Ha felismertük, hogy kell egy honlap, lássuk be azt is, hogy annak profinak kell lennie. Ahogy kevesen mennénk ki az utcára újságpapírból, otthon összeragasztott ruhában, vagy kevesen vezetnénk az autópályán egy olyan autót, amit a szomszéd gyerek fabrikált, ne várjuk, hogy tetszetős, eredményes egy olyan honlappal mutatkozni, ami minden szakértelmet nélkülöz. Cégünk egyik profilja a weblap készítés, melyet rövid határidővel, készítünk el Önnek. Látogassa meg weboldalunkat referenciánkért, árainkért.

Weboldal URL: http://www.weblapszerkesztes.info

Keresőoptimalizálás

november 27, 2011
Kategóriák: Weboldal optimalizálás 

Manapság egy cég csak akkor lehet igazán sikeres, ha rendelkezik a termékeit és szolgáltatásait bemutató honlappal. Természetesen az sem árt, a rá is találnak a látogatók. Ezt a keresőoptimalizálás módszerével lehet biztosítani. Ez azt jelenti, hogy az adott honlapot a nagyobb keresőkben előkelő helyre juttatjuk el egy adott kulcsszóra. Munkánkról részletesen beszámolunk a honlapunkon.

Weboldal URL: http://seo-world.eu