Autóbérlés Pilisvörösváron

Kisteherautók, személygépkocsik és mikrobuszok kölcsönzése kedvező áron a Vörösvár Autórent pilisvörösvári autókölcsönzőjénél: www.vorosvarautorent.hu – autóbérlés esetén kérjük keresse fel oldalunkat és győződjön meg kedvező árainkról.

A haszongépjárműveink különböző raktérméretekben választhatók igény szerint. Normál, maxi vagy magasított kivitelű furgonok rendelhetők rövid határidővel.

További kedvezményeket kínálunk a bérleti időtől függően. Keressen minket bizalommal ha autót szeretne bérelni. Autóbérlés a Vörösvár Autorentnél Pilisvörösváron. Cégünk telephelye a Budapest-Pilisvörösvár közötti Bécsi út szakaszon található a következő geokoordinátákon:  47.59622, 18.9725162

Földmunkákra vonatkozó baleset és munkavédelmi szabályok

szeptember 23, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Földmunkák esetén különösen fontos betartani a balesetvédelmi rendszabályokat. Itt gépekkel dolgozunk a szabadban egy építkezésen, ahol számtalan baleset érhet minket ha nem vagyunk felkészülve.

http://www.foldmunkak.eu/foldmunka-hasznos-balesetvedelem.html

Csak egy érdekesség kiragadva, amellyel biztosan nincsenek tisztában sokan: “Kézi földmunka végzése során az árokban dolgozók közötti távolság legalább 3,0 m kell legyen” . Az oldalon elsősorban a földmunkánál előforduló rendszabályok kerülnek említésre, de további hasznos és fontos anyagok kerültek publikálásra, mint a talajfajták besorolása, a talajok jellemzői és anyagmozgatási normák is.

Energetikai tanúsítvány, épület hőkamerás vizsgálat

május 25, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Az Átl Expert Kft. épületenergetikai szakértői jogosultak hiteles energetikai tanúsítvány kiállítására. Készíttessen hőkamerás vizsgálatot lakó- vagy ipari ingatlanáról, hogy lényegesen mérsékelni tudja energiaköltségeit! Ne feledje, hőfotózással akár 30-40%-os fűtésszámla csökkenés is elérhető! Az Átl Expert Kft. által kibocsájtott energetikai tanúsítvány garantáltan az adott épületre vonatkozik, és hiteles, a Földhivatalok által elfogadott tájékoztatást ad az adott ingatlan energetikai besorolásáról.

Weboldal URL: http://honlapasz.hu

Marketing tanácsadó

május 24, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

Vállalkozása egy ideje nem úgy működik, ahogyan azt elvárná tőle? Könnyen lehet, hogy csak a megfelelő marketing stratégia kialakítása hiányzik ahhoz, hogy egyre növekvő bevételeket tudjon realizálni. Ha egy hozzáértő marketing tanácsadó segítségére lenne szüksége, itt az ideje, hogy ellátogasson weboldalamra, ahol megismerheti munkámat. Marketing tanácsadóként aktívan közre tudnék működni cégének felvirágoztatásában. Vegye fel velem a kapcsolatot, érdemes!

Weboldal URL: http://marketing-strategia.hu/

Lomtalanítás

május 23, 2012
Kategóriák: Szállítás és költöztetés 

Lomtalanítás professzionálisan a Lakásdoki csapatának körültekintésével. Lakásváltást megelőző lomtalanítás kapcsán keresse bizalommal szakértőinket, akik a gyorsan és hatékonyan távolítják el a fölösleges berendezési tárgyakat és egyéb megunt háztartási gépeket. Budapest vonzáskörében végzünk szolgáltatásokat lomtalanítás és további lakás-szerelés témakörében.

Weboldal URL: http://lakasdoki.com/lomtalanitas.html

Következő oldal »